Krylbo bibliotek

Krylbo närbibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek beläget i Åvestadalskolan. Biblioteket har stängt tills vidare pga. reparationer.

Våra tider

 1. jan 20
  måndag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 2. jan 21
  tisdag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 3. jan 22
  onsdag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 4. jan 23
  torsdag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 5. jan 24
  fredag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 6. jan 25
  lördag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation
 7. jan 26
  söndag
  1. Stängt
  Stängt p.g.a ombyggnation

Kontakta Krylbo bibliotek

Kartbild som visar var Krylbo bibliotek ligger. Klicka för att gå till Google Maps.
Adress: Skolgatan 1 775 54 Krylbo
Telefon: 0226-645190

Arrangemang

 1. Minibio : Dumma mej

  Datum lördag 1 februari 11:00 - 12:00
  Plats Avesta bibliotek

  Mitt i en välmående villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden – en svart villa med en död gräsmatta. Vad grannarna inte vet är att dold under detta hem ligger ett hemligt gömställe. Omringad av en mindre armé av hantlangare finner vi här Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen (ja, månen!). Gru avgudar allt som är ont. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar samt stridsklara farkoster för land och luft, övervinner han allt som kommer i hans väg. Det vill säga fram till den dag han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor som ser honom på ett sätt som ingen annan någonsin har gjort: en potentiell far. Världens största bov har just mött sin största utmaning – tre små flickor vid namn Margo, Edith och Agnes.

 2. IT-hjälp

  Datum tisdag 4 februari 11:00 - 12:00
  Plats Avesta bibliotek

  Vill du ha hjälp med enklare IT-problem, lära dig ladda ner E-böcker eller tidningar tidskrifter. Kanske testa en läsplatta? Inga frågor är för dumma!

 3. Filmkväll: Yao

  Datum tisdag 4 februari 18:00 - 20:00
  Plats Avesta bibliotek

  Yao är en ung pojke som älskar böcker och äventyr. En dag ger han sig av från sin by i norra Senegal och reser över hela landet för att möta sin stora idol: Seydou Tall – en fransk skådespelare som är på besök i sitt hemland. Rörd av Yaos engagemang bestämmer sig skådespelaren för att följa med honom hem. Men på vägarna i Senegal blir inget som man tänkt sig. Och på denna äventyrliga och dammiga resa till Yaos lilla by inser Seydou att han också är på väg att hitta sina egna rötter. Philippe Godeau (Mr. Nobody, Den åttonde dagen) har regisserat och producerat denna spännande och hjärtevärmande resa om osannolik vänskap, med Omar Sy (En oväntad vänskap) i huvudrollen. Fransk feelgood film.