Evenemang i Horndal
  • Din sökning på "status:Ready content_type:Horndal" gav 1 träffar

Minibio i Horndal våren 2018

Kulturforum Horndal
Kl. 11:00
Fri entré

24/2
Spirited away

Chihiro flyttar med sina föräldrar ut på landet. På vägen till familjens nya hus hamnar de, efter att Chihiros far självsäkert har gett sig på att försöka ta en genväg, framför en tunnel. Föräldrarna blir nyfikna och vill se vad mörkret döljer och Chihiro följer efter. Vad de inte är medvetna om är att de nu vandrar in i andarnas och spökenas värld. Föräldrarna hittar till sin förvåning ett till synes övergivet festbord dukat med mat och de tar hejdlöst och utan eftertanke. För sin respektlöshet förvandlas de till grisar. För att lösa förvandlingen och rädda sina föräldrar måste Chihiro ta tjänst hos häxan Yubaba i badhuset, dit gudar och andeväsen kommer för att vila upp sig...

Spirited Away är en älskad klassiker av mästaren och legendaren Hayao Miyazaki. Filmen har vunnit mängder av utmärkelser, oscarbelönats och rankas än idag (15 år efter sin premiär) som den bästa animerade filmen någonsin på IMDB.

28/4
Fantompojken

Leo är 11 år. Han har ett dygn på sig att rädda New York. Polisen Alex skadas av en mystisk figur med vanställt ansikte. På sjukhuset träffar han Leo, en 11-årig pojke som har en magisk förmåga: han kan lämna sin kropp och flyga vart han vill. Tillsammans med Leo och den oförskräckta journalisten Marie tar han upp jakten på gangstern som hotar staden.
Gjord av regissörerna till oscar-nominerade "En katt i Paris".

Samarrangörer: Avesta kommun/SFF/Sensus/Vuxenskolan

 

Ämne: Minibio
Av: fras
Datum: 2013-02-22
Horndals bibliotek Horndals bibliotek

Välkommen in till Horndals bibliotek som ligger en trappa upp i kulturforum i Horndal!

Hit kan du komma för att låna hem en bok eller för en mysig stund med familjen. Slå dig gärna ner i läsrummet och läs en tidning eller få dig en pratstund ned någon du känner.
Horndals biblioteksfilial är ett integrerat folk- och skolbibliotek.

 Tidning och tidskriftshörna i Horndals bibliotek

Låna och läsa
Här finns böcker och talböcker att låna för barn och vuxna. Du kan även hyra barnfilm.

Du är välkommen att slå dig ner i läsrummet och läsa en tidning. Dagstidningarna Avesta Tidning,  DalaDemokraten , Södra dalarnas tidning och Dagens nyheter finns att läsa samt flera tidskrifter.

 

Bokhylla och Internetdator Horndals bibliotek

Internet och datorer
Här kan du använda datorer med Internetuppkoppling och du kan även koppla upp dig till trådlöst internet. Det finns en kopiator, scanner och skrivare kopplad till Internetdatorerna.
Det kostar 3 kr per utskrift.

 

Bokcirkel
Biblioteket har även en bokcirkel som träffas ca en gång i månaden. Är du intresserad av att vara med är det bara att prata med personalen.

 

 

 

 

 

 
Logga in
Öppettider Horndals bibliotek Öppettider Horndals bibliotek

Öppettider:

Måndag kl 14-18
Tisdag kl 13-16
Onsdag kl 14-20
Torsdag kl 9-13
Fredag kl 10-13

Kontakt Horndals bibliotek Kontakt Horndals bibliotek

Telefon:
0226-645965
Adress:
Kyrkbacksvägen 5, 774 67 Horndal
Besöksadress:
Forum
E-post:
horndalsbibliotek@avesta.se

Koppardalen Koppardalen